Pasta alla Norma родилась в Катании и вскоре благодаря своему успеху стала популярным блюдом на Сицилии. Более того, трудно устоять перед тарелкой пасты с томатным соусом (обычно макаронами), в которую добавлены жареные баклажаны, тертая рикотта и базилик, чтобы придать легкую средиземноморскую свежесть, которая характеризует тарелку и уравновесить жареные баклажаны.
Но почему этот первый курс называется «Алла Норма»? Похоже, это имя окрестил катанский драматург Нино Мартольо, который, очарованный ароматом и совершенством блюда, воскликнул бы: «Chista è‘ na vera Norma! » («Это настоящая Норма!»). Речь идет о знаменитом произведении композитора Винченцо Беллини «Норма».
Hello, I desire to subscribe for this blog to get hottest updates, so where can i do it please help. Kerrin Keane Liana
Pretty! This was an incredibly wonderful article. Thank you for providing this info. Ellynn Morgan Avi
Shelley bought chocolate, and I was over there, so I had a few bars! Little ones! I think I might be over the candy corn. I threw my second bag away. Tamera Haley Gilles
Very good post! We will be linking to this particularly great content on our site. Keep up the good writing. Erna Mozes Orrin
I think this is a real great blog. Really thank you! Want more. Nadeen ErvIn Powel
Very nice cake. I used raisins as the optional dried fruit. Used spelt and all purpose flours and reduced sugar a little. Great texture and flavour; will definitely make again. Austina Lionello Ji
I was pretty pleased to uncover this great site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely liked every little bit of it and i also have you book marked to look at new information in your blog.